Cotele la pariuri pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale. Klaus Iohannis, favorit. Ce cotă are Dăncilă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Klaus Iohannis este favorit cert pentru a câștiga al doilea mandat de președinte în turul 2 al alegerilor prezidențiale ce va avea loc duminică, arată cotele de la casele de pariuri.

Doar că acesta a mai urcat puțin de la o cotă de 1.01 (cota minimă pe care o poate da o casă de pariuri), pe 14 noiembrie, la 1.05. În schimb, în aceste șase zile Viorica Dăncilă și-a revizuit cota de la 7 la 5.

În lumea pariurilor, cotele pleacă de la 1,01 și cu cât este mai mare cu atât șansele pentru o victoria a respectivului sunt mai mici. Cota reprezintă multiplicatorul cu care se înmultește suma pariată pentru a da câștigul.

Mai exact, dacă cineva pariază 100.000 de euro pe victoria lui Klaus Iohannis, atunci în urma pariului va avea un profit de de doar 5.000 de euro, scrie B1.ro. În schimb, cine pariază pe Dăncilă, dacă va avea și câștig de cauză atunci va primi înapoi de 5 ori suma pariată.

Dacă este să ne uităm la cote, vedem că cel mai previzibil rezultat este unul care îl dă pe Iohannis la peste 60%. Astfel, pentru un pariu că Iohannis ia peste 60,5% atunci cota este de 1.25, iar pentru peste 62,5% de 1.65.

În schimb, Viorica Dăncilă este situată la 36,5 unde cota este de 1.85 și pentru un pariu sub această valoare, cât și pentru unul care depăsește.

Bookmakerii văd foarte probabilă o prezență la vot în jur de 52,5% în țară plus diaspora, pentru care cota acordată este de 1,85.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel