Coşmarul unei ROMÂNCE în Italia. Salvată de carabinieri după cinci ani de chin

Andreea Cosma |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 34 de ani a trăit cinci ani de coşmar, timp în care tocmai cel care îi jurase iubire a forţat-o să se prostitueze. Bărbatul a dus-o prin trei ţări diferite să practice prostituţia şi o ameninţa cu moartea de câte ori încerca să scape sau nu îi ieşea profitul dorit.

Idila celor doi români a început în urmă cu cinci ani, în Anglia. Totul era normal la început, până când bărbatul în vârstă de 33 de ani a început să o abuzeze fizic şi psihic, apoi a ajuns să o trimită să se prostitueze. Potrivit saluteperme.com, femeia practicase înainte prostituţia, independent.

După o perioadă de timp, acesta a adus-o în Spania, apoi în Italia. Actele româncei erau mereu pe mâna iubitului, care o escorta la clienţii ei.

La un moment dat, pretenţiile bărbatului au crescut şi a închiriat un apartament în Roma, unde să vină clienţii femeii. Acesta o punea pe iubita sa de dimineaţă până seara să întreţină relaţii sexuale pe bani şi lua tot profitul. De câte ori era nemulţumit de bani, femeia era bătută, iar dacă îndrăznea să se răzvrătească, primea ameninţări cu moartea. 

 

Românca le-a cerut carabinierilor să o elibereze

 

La un moment dat, scrie presa italiană, când şi-a cerut actele înapoi, românca a fost pălmuită până a căzut la pământ.

Ieri, disperată, femeia a profitat de faptul că bărbatul era plecat de acasă şi a sunat la poliţie să ceară ajutor. Când au venit carabinierii, au găsit-o pe româncă tremurând de frică şi cerându-le să o elibereze de cel care a i-a făcut viaţa un calvar.

Echipajul l-a aşteptat pe bărbat să se întoarcă şi l-au percheziţionat, găsind în buzunarul de la pantaloni actele româncei, apoi l-au arestat sub acuzaţia de proxenetism şi exploatare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel