Coronavirus. Ministrul Vela: Două persoane nu au respectat carantina și riscă închisoarea

Narcis Popa |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Doi vânzători din județul Neamț, care nu au respectat regimul de izolare la domiciliu, după ce s-au întors din China, riscă închisoarea, a declarat, luni seara, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni seara, într-o conferință de presă, că cei doi vânzători din județul Neamț, întorși din China, nu au respectat carantina.

„Chiar în această seară, în videoconferință, în județul Neamț a fost prezentată situația, doi cetățeni izolați la domiciliu și nu au respectat măsurile. Intră sub incidența Codului penal, riscă închisoare sau amendă, în funcție de gravitatea faptei. Doi vânzători într-un magazin din Neamț (...) au venit din China și trebuiau să stea 14 zile în izolare la domiciliu”, a spus Vela.

Întrebat Cum s-a dovedit că cei doi nu au respectat carantina, Vela a spus că sunt „metode specifice ale Poliției”.

„Prin metodele specifice ale poliției. Inclusiv poze, fotografii care au fost puse la dispoziția IPJ. Fapta lor va fi documentată de către Inspectoratul Județean de Poliție. E documentat cazul cu probe și procurorul va decide pedeapsa”, a răspuns Marcel Vela.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel