Coronavirus. Al doilea deces înregistrat în Spania

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Spania a înregistrat miercuri un al doilea deces cauzat de infectarea cu noul coronavirus în cazul unui bărbat în vârstă de 82 de ani, care avea şi afecţiuni cronice, au anunţat autorităţile din Ţara Bascilor, relatează AFP.

"Această persoană avea pneumonie şi a fost diagnosticată pozitiv la coronavirus astăzi (miercuri)", a indicat într-un comunicat Departamentul de Sănătate al guvernului regional basc.

Spania a anunţat marţi primul deces în cazul unui bărbat care a decedat în februarie şi a cărui autopsie a dezvăluit că era infectat cu noul coronavirus. Acesta a murit pe 13 februarie într-un spital din Valencia (est)

Miercuri, la 17:00 GMT, în Spania erau 200 de cazuri de contaminare în toată ţara, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Autorităţile spaniole au luat măsuri de precauţie, cum ar fi organizarea de evenimente sportive cu uşile închise sau anularea unor congrese medicale pentru ca personalul medical să rămână disponibil.

Dar Spania a exclus pentru moment adoptarea unor măsuri drastice, cum ar fi închiderea şcolilor, spre deosebire de Italia, unde au fost înregistraţi peste 100 de morţi şi 3.000 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel