Cornel Dinu, atac la Florin Călinescu: „Un actoraș cu miştocărie de ţaţă de şanţ”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cornel Dinu s-a enervat după ce Florin Călinescu a declarat că el și Mircea Lucescu au fost vinovați pentru faptul că Nicolae Dobrin nu a jucat niciun minut la Mondialul din 1970.

„Un actoraş care, jucând de la început un rolişor de „prăduitor", cum se spune la Rahova, în «Lumini şi umbre», a rămas cam la fel şi în zilele noastre.

Numai că în devălmăşia de mitocănie şi tupeu obraznic emanate ades de televiziunile fără număr de la noi, a avut succes. Pentru aşa ceva, n-a avut nevoie nici de sufleur, ca în minusculele roluri de mai mult purtat tava, pontate la teatru.

Abjecţiile debitate despre tot şi despre toate într-o miştocărie de ţaţă de şanţ şi ulucă, ce n-a auzit că există curs gimnazial, l-au scos la lumina mahalalelor.

Practic, a accentuat întunericul de acolo. Dispărând prin distrugere premeditată după 1990, prea repede, eşalonările valorice, obraznicul urbei a triumfat.

S-ar putea ca memoria să-ţi joace feste. Ai stat de câteva ori la masă cu mine şi cu Gino Iorgulescu la «Calcio» din 'Amzei' – ce-i drept, te acceptam pe post de 'măscărici', spre ore înaintate – şi ţi-am povestit cu lux de amănunte cum au stat lucrurile", a spus Dinu, pentru Fanatik.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel