Copil de 5 ani, împușcat mortal de un grup de adolescenţi, în timpul filmării unui videoclip

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un copil de cinci ani a fost împuşcat mortal în nordul Statelor Unite, în timp ce un grup de adolescenţi filma un videoclip.

Din primele informații, grupul filma un videoclip pentru a-l posta pe reţelele de socializare, a anunţat sâmbătă poliţia din oraşul Brooklyn Park, statul Minnesota, relatează AFP, preluată de Agerpres. Astfel, un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă de foc, omorându-l în acest fel pe un prieten de al său, a precizat poliţia pe Facebook.

Băiatul care a mânuit arma a fost arestat şi plasat într-un centru pentru minori.

Potrivit autorităților, "alţi câţiva minori au fost prezenţi la locul tragediei, o casă din oraşul Brooklyn Park, statul Minnesota, situat la periferia Minneapolis, unde încercau să filmeze un videoclip pentru reţelele sociale", se menţionează în comunicatul poliţiei. 

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum a fost posibilă tragedia în care băiatul de 5 ani și-a pierdut viața.

 

Teroare pe aeroport, după ce arma unui pasager s-a descărcat accidental: Două persoane, duse de urgență la spital

 

În urmă cu câteva zile, panica s-a instaurat pe un aeroport din Atlanta, SUA, unde descărcarea accidentală a armei unui pasager într-o zonă de securitate a Aeroportului Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta (SUA) a provocat o panică generalizată sâmbătă după-amiază, determinând o scurtă oprire a zborurilor.

Incidentul a avut loc când un "obiect interzis" a fost detectat în bunurile unui pasager în timp ce trecea prin filtrul cu raze X la punctul de control de securitate, a declarat Robert Spinden, directorul federal de securitate al Administrației pentru Securitate în Transporturi pentru Georgia, într-o conferință de presă. Bunul a fost semnalat la o "percheziție secundară", a spus el, citează CNN.

"În timpul acestei percheziții secundare, pasagerul s-a năpustit asupra proprietății sale, apucând o armă de foc care se afla în interior, care în cele din urmă s-a descărcat", a spus Spinden. "Pasagerul a fugit apoi de la punctul de control de securitate pe o bandă de ieșire adiacentă cu arma de foc. Suntem norocoși că, atunci când arma de foc s-a descărcat, nimeni nu a fost rănit grav", a spus Spinden.

Trei persoane au suferit răni care nu le pun viața în pericol, a precizat TSA într-un comunicat. Poliția din Atlanta declarase anterior că nu s-au înregistrat răniți. Potrivit unei surse familiare cu situația, răniții nu au fost împușcați, ci răniți în timpul evacuării. Toți răniții erau adulți, a precizat sursa, iar doi dintre ei au fost transportați la spital. Glonțul descărcat a intrat în proprietatea persoanei care a adus arma, a precizat sursa.

Persoana a cărei armă a fost descărcată a fost identificată.









Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel