Copil de 5 ani ascuns de mamă sub bancheta microbuzului pentru a ieşi ilegal din România

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
trafic restrictionat
trafic restrictionat

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni au descoperit ascuns într-un microbuz, sub bancheta din spate, un minor în vârstă de 5 ani pe care mama acestuia a încercat să îl scoată ilegal din ţară, deoarece nu avea documente de călătorie. 

Conform unui comunicat de presă al IGPF, vineri dimineaţă, la Punctul de Trecere Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, călătorind ca pasager într-un microbuz marca Volkswagen, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza judeţului Sibiu. 

La controlul efectuat asupra microbuzului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns sub bancheta din spate, acoperit cu o pătură, un băiat în vârstă de 5 ani. Minorul este fiul pasagerei iar aceasta a declarat că intenţiona să ajungă cu băiatul în Polonia, unde a menţionat că are un loc de muncă, dar că nu avea documente de călătorie pentru acesta, fapt pentru care l-a ascuns sub banchetă. 

Celor două persoane li s-a întrerupt călătoria, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel