Copenhaga, cel mai sigur oraș din lume. Unde mai poți pleca în vacanță fără griji

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Copenhaga, cel mai sigur oraș din lume
Copenhaga, cel mai sigur oraș din lume

Siguranța din timpul călătoriilor a devenit principalul criteriu de alegere a destinanței de vacanță. Pentru prima dată, cel mai sigur oraș din lume este din Europa, Copenhanga.

Copenhaga a fost desemnat cel mai sigur oraș din lume, potrivit unui top internațional, citat de CNN. Este prima dată când turiștii au votat un oraș din Europa pe primul loc. De asemenea, Toronto și Singapore au fost printre preferatele vizitatorilor. Ei spun că s-au simțit în deplină siguranță, confortabil. Astfel, s-au bucurat de peisaje fără nicio grijă.

„Copenhaga își merită din plin statutul de lider general, la fel și Toronto aflat pe locul doi, datorită succesului pe termen lung în privința protecției rezidenților și a îmbunătățirii tuturor aspectelor vieții în ultimii doi ani. Toronto și Copenhaga conduc în privința securității mediului, măsurile fiind mai bune decât în oricare dintre primele trei orașe aflate pe primele locuri în anii anteriori.", se arată în raportul publicat de CNN, citat de digi24.ro

Hong Kong și Melbourne s-au clasat pe locul al optulea după ce au primit 78,6 puncte fiecare, iar ce Stockholm este pe locul  10 10 cu 78,0 puncte.

Copenhaga, desemnat cel mai sigur oraș din lume. Unde nu vor turiștii să meargă

 

Turiștii care au participat la studiu au spus că nici nu vor să audă de orașe precum  Lagos din Nigeria, Cairo din Egipt, Caracas din Venezuela, Karachi din Pakistan și Yangon din Myanmar. Pe acestea, le consideră nesigure, chiar haotice. În anii trecuți, orașele asiatice precum Tokyo, Singapore și Osaka erau mereu pe primele locuri în ceea ce privește siguranța turiștilor, relatează sursa citată.

Analiza a vizat 60 de destinații internaționale. Oamenii s-au exprimat cu privire  la securitate digitală, sănătate, infrastructură, ordine publică. Cei mai mulți dintre participanți cred că în Copenhaga e diversitate socială, culturală. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel