Italia: Controale la fabricile unde lucrează români

Narcis Popa |
Data publicării:

Un amplu control a avut loc la o fabrică unde lucreză mai mulți muncitori români. Totul a avut loc însă la inițiativa directorului care controlează unitatea de împachetare a fructelor. 

Ieri dimineață, o delegație a Flai Cgil (condusă de secretarul general Ivana Galli și Giovanni Mininni), regional (cu secretarul Pino Gesmundo) și provincial (cu secretarul general Lucia Lapenna și Sante Bernalda) a însoțit consulul general al României Italia, Lucretia Tanase și un grup mare de sindicaliști și inspectori de muncă din Bulgaria, România și Macedonia în timpul vizitei la Ci.Da. din Castellaneta. Motivul vizitei, organizată de directorul Confagricoltura Taranto Carmine Palma, a vizat și alte obiective: să verifice condițiile de lucru ale cetățenilor români, macedoneni și bulgari în zona Taranto. 

Compania castellanetana, deținută de frații Spronati, este asociat alal Confagricoltura Taranto. Este o realitate a excelenței în sectorul agroalimentar, așa cum a explicat Vincenzo Spronati, care vinde fructe și legume, încheie presa italiană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel