CONTRE între Poliție și Jandarmerie, în salvarea Alexandrei. Mihai Fifor, PRECIZĂRI

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Raportul MAI în cazul intervenției pentru căutarea Alexandrei Măceșeanu arată că Jandarmeria ar fi refuzat inițial să trimită luptători de la Brigada Mobilă pentru a sprijini ancheta. 

Ministrul interimar de Interne Mihai Fifor a făcut câteva precizări cu privire la acest aspect.

„Am făcut aseara o discuție cu împuternicitul de la jandarmi. Mi-a explicat despre ce a fost vorba. Am înțeles că s-a sunat în virtutea unei relații de prietenie către cei de la Craiova și omul acela a spus: 'Domne, nu mă mai suna pe mine, pentru că eu nu mai lucrez unde știai tu că lucrez, sună la colegii de la Olt dacă ai nevoie de sprijinul jandarmilor'. S-a clarificat, s-a sunat la Olt și a fost sprijin.

Categoric nu se lucrează așa, nu poți să stai să cauți în agenda telefonului și să suni. Aș vrea să vă rog, să încercăm să găsim varianta constructivă și să încercăm să nu mai stabilim vinovații", a declarat Fifor.

Ministrul interimar a fost întrebat despre cum comentează intervenția de miercuri a politiștilor de la Caracal după ce ar fi primit un pont conform căruia Alexandra ar fi în viață.

„Dacă poliția intervine, de ce intervine. Dacă nu intervine, de ce nu intervine. E o presiune uriașă pe lucrătorii MAI și trebuie să o înțelegem. Faptul că sunt persoane care au greșit, care au contribuit la ce s-a întâmplat la Caracal sunt lucuri pe care le-am recunoscut cu toții și care sunt în anchetare. Dar vreau să vă rog să înțelegeți că MAI înseamnă și oameni bine pregătiți. Lăsați-mă să așez lucrurile. La noi a sosit corpul de control al premierului. Tot ce am spus zilele acestea se va împlini", a spus Fifor.


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel