Consultări Iohannis - Partide. PNL a propus ANTICIPATE. Orban: „Propunerea de premier - subsemnatul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Consultările președintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare au început la Palatul Cotroceni. Prima discuție a fost cu PNL.

„Dacă există acord pe anticipate, noi susținem revenirea la popor, încredințarea cât mai rapidă a posibilității de a decide un nou Parlament. În cazul în care anticipatele nu sunt posibile și dacă președintele ne va solicita să formăm Guvernul, PNL e pregătit să-și asume responsabilitatea guvernării.

Suntem la debutul consultărilor. Din partea noastră există disponibilitatea la dialog și cooperare. Noi ne dorim ca partidele să continue un proiect comun. Propunerea de premier a PNL e în persoana președintelui partidului, adică subsemnatul.

Așteptăm decizia președintelui, în care avem încredere și pe care o vom susține. PNL e pregătit să preia guvernarea de mult timp, avem specialiști de bună calitate, oameni competenți care oricând reprezintă soluții benefice pentru ministere.

Sunt extrem de riguros în respectarea legii, a democrației, a statutului, de aceea nu vehiculez nume de posibili miniștri.
Suntem împotriva oricărei formule de guvern care să includă PSD. Nu vom accepta ca PSD să facă parte din vreo formulă de guvernare”, a spus Ludovic Orban după consultări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel