Congres PSD. Pleșoianu acuză: "Viorica Dăncilă a fost FAVORIZATĂ"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liviu Pleşoianu, candidat la funcţia de preşedinte al PSD, a declarat, sâmbătă, după ce a votat la Congres, că Viorica Dăncilă este favorizată în această cursă de faptul că nu este un vot în două tururi, precum şi de programarea Congresului între adoptarea Codului administrativ şi rectificarea bugetară. 

"Am votat pentru un Partid Social Democrat care nu se dezice în poziţia şi atitudinea lui din 2012 şi până în prezent. O să spun o singură persoană pe care o susţin categoric şi anume Codrin Ştefănescu", a mai spus Pleşoianu.

El a precizat că va rămâne aceeaşi persoană care va spune ce gândeşte.

"Eu o să rămân aceeaşi persoană care critică pe toată lumea, care îşi face şi prieteni şi duşmani, asta e viaţa. O să spun în continuare ceea ce cred, ceea ce simt, cum am făcut şi până acum, indiferent dacă e sau nu cineva de acord cu mine", a adăugat Pleşoianu.

În legătură cu momentul în care Marian Oprişan a fost huiduit la Congres, Pleşoianu a spus: "Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă ocazia să se exprime. Nu sunt fan al lui Oprişan, ci dimpotrivă, dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă ocazia să se exprime".

În cadrul Congresului PSD, Viorica Dăncilă a fost aleasă în funcția de președinte al partidului. Președinte executiv al formațiunii este Eugen Teodorovici, iar secretar general este Mihai Fifor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel