Congres PNL. Liberaliii stabilesc echipa care va conduce partidul alături de Florin Cîțu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
PNL nu îl susține pe Dacian Cioloș în funcția de premier
PNL nu îl susține pe Dacian Cioloș în funcția de premier

După ce Florin Cîțu a fost ales președinte al PNL, duminică are loc un Consiliu Național, tot la Romexpo, în care se vor alege celelalte funcții de conducere din Partidul Național Liberal. La Consiliul Național participă 2.000 de delegați.

Numărul de vicepreședinți PNL a fost modificat, la începtul lunii septembrie, și vor fi 17 vicepreședinți, împărțiți pe domenii.

În prima parte a Consiliului Național se vor alege secretarul general șin prim-vicepreședinții pe domenii: Relația cu mediul de afaceri și societatea civilă; Strategii Politice; Politici Publice; Comunicare și Relații Internaționale.

În etapa a fdoua vor fi aleși vicepreședinții pe domenii: politică externă și afaceri europene; apărare și siguranță națională; administrație, ordine publică și siguranța cetățeanului; fonduri europene și dezvoltare regională; justiție și drepturi cetățenești; buget, politici fiscale, economie, energie și mediu de afaceri; sănătate; muncă, familie și protecție socială; educație și cercetare; cultură, culte, minorități; agricultură, dezvoltare rurală și industrie alimentară; mediu, ape și silvicultură; infrastructură de transport; comunicații, societate informațională și digitalizare; tineret și sport; drepturile omului, protecția minorităților etnice, religioase și a grupurilor vulnerabile de orice natură; pentru românii de pretutindeni.

Vor fi aleși membrii Biroului Executiv al PNL, membrii Curții de Arbitraj, membrii Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori, trezorierul și vicepreședinții regionali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel