Codrin Ștefănescu intervine în scandalul Dăncilă-Stănescu. Nu știu cine i-a sugerat această IDEE BIZARĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a afirmat, vineri, că nu a existat nicio înțelegere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă cu privire la alegerile prezidențiale, iar declarațiile lui Paul Stănescu nu au legătură cu realitatea.

„Nu a existat nicio înțelegere între Viorică Dăncilă și Iohannis! Nici urmā de blat! Și o spun chiar eu. Pentru cā am fost în miezul acestei campanii și știu exact cât de mult ne-am luptat pentru victorie. Am fost învinși într-o competiție acerbā și ne-am recunoscut înfrângerea. Cu toții! Declarațiile lui Paul Stănescu nu au legāturā cu realitatea. Și nu înțeleg incā cum de-a ajuns la concluzia asta. Sau cine i-a sugerat aceastā idee bizarā.”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înțeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 și să nu candideze la Președinție. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, șapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înțelegerea după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

În schimb, Klaus Iohannis a afirmat, întrebat dacă a avut o discuție cu Viorica Dăncilă în care să o convingă să candideze la prezidențiale, că PSD a convins-o să fie prezidențiabilul partidului.

Viorica Dăncilă a explicat că este nedumirită de afirmațiile lui Paul Stănescu potrivit cărora ar fi decis să candideze la prezidențiale după o discuție cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat că nu este „nici cel mai mic sâmbure de adevăr” în declarațiile acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel