Codrin Ștefănescu DINAMITEAZĂ PSD: „Încearcă să îl rupă bucățică cu bucățică. E chiar AJUTAT din INTERIOR“

Codrin Ștefănescu sare la gâtul lui Victor Ponta, pe care îl acuză că va transfera PSD-ul, bucată cu bucată, în Pro România.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, fostul său șef de partid. Acesta îl acuză pe Ponta că destrucuturează tot partidul și îi avertizează pe social-democrați că îl vor avea din nou ca șef pe Ponta. Mai mult Ștefănescu acuză că fostul premier este ajutat să fac acest lucru chiar de persoane din interiorul partidului.

„Sā stiti cā Ponta incearcā sā rupā PSD-ul bucaticā cu bucāticā. Si sā-l transfere tot pe bucātele la Pro Romania. E chiar ajutat din interiorul nostru. Azi un om, mâine altul, poimâine o filialā cu totul. E supārat rāu pe noi, pesedistii, cā d-aia a demisionat cândva pe facebook si ne-a lāsat cu ochii-n soare. Pe toti! Astazi vrea iarāsi partidul. Si dacā nu ne dumirim urgent, o sā ne trezim iarāsi cu Ponta cā ne este sef. Prin absorbtie. Si nu cred cā mai vrem asta!“, a afirmat Codrin Ștefănescu întro postare pe Facebook, joi seara.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25