Codrin Ştefănescu: "ADIO! Şi suntem abia în a doua zi de guvernare liberală!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ștefănescu susține că produsele românești vor dispărea de pe piață odată cu venirea liberalilor la guvernare, după ce actualul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a spus că proiectul lui Petre Daea cu magayinele care vând aceste produse, nu este unul serios.

"Adio produse românesti! Cartofi, varzā, rosii, ceapā, mere, brânzā, ouā, miere plus alte sute de bunātāturi traditionale vor fi interzise! Asta vrea Orban si noua camarilā de la Palatul Victoria! Totul sā fie de import, totul de la stāini! Si suntem abia in a doua zi de guvernare liberalā", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina de Facebook.

În cadrul unei Conferinţe de presă, Adrian Oros, noul ministru al Agriculturii, a explicat de ce nu este de acord cu proeictul lui Petre Daea, prin care comercializa produse româneşti în două magazine din Bucureşti şi Sibiu.

"Eu nu am fost de acord cu acest proiect nici cât eram în Comisia pentru Agricultură (vicepreşedinte – n.red.), nu mi se pare un lucru serios, care poate rezolva o problemă. Explicaţia a fost că prin aceste magazine se vor promova produsele locale şi tradiţionale. Produsele locale trebuie promovate în locul în care se produc, iar cele tradiţionale în alt loc. Nu mi se pare că a avut un impact economic şi social", a spus Adrian Oros.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel