Clotilde Armand: Aud că Norica Nicolai e SPERIATĂ de mine

Narcis Popa |
Data publicării:
Norica Nicolai
Norica Nicolai

Clotilde Armand îi răspunde Noricăi Nicolai în scandalul reizbucnit ca urmare a unor acuzații privind vechiul contract cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania. 

"Aud că dna Nicolai e tot mai speriată de mine.
Europarlamentarul Norica Nicolai, specialista ALDE în fake news, cea care susținea că protestatarii din fața Ateneului au fost ''plătiți'', care a declarat că imaginile cu jandarmii lovind oameni cu mâinile ridicate la protestul din 10 august 2018 sunt trucate, cea care și-a pus nepoata să voteze o lege în locul ei, încearcă acum să acrediteze ideea că eu sunt Bechtel. Manipulare ieftină.

Ce nu vrea să spună dna Nicolai este că NU Clotilde a negociat contractul Bechtel. Patrioții de serviciu din PSD-ALDE încearcă să ne demonstreze că nu guvernarea lor, condusă de maestrul său Adrian Năstase, este cea care a semnat, negociat și încredințat direct și fără licitație acel contract în anul 2003. Dna Nicolai este o rușine pentru formațiunea condusă de Guy Verhofstadt iar ALDE România trebuie să dispară urgent din această familie politică. Mincinoșii n-au ce căuta în Parlamentul European," este mesajul lui Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel