Claudiu Năsui: Textul moțiunii PSD, copiat de la un ONG controlat de Liviu Dragnea. „Poate i se dă reducere de pedeapsă așa”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Claudiu Năsui, Ministrul Economiei,  a afirmat, marți, în timpul dezbaterilor din Senat privind moțiunea prin care i se cere demisia, că PSD ar fi luat cu copy-paste pasaje  din acuzațiile unui ONG controlat de Liviu Dragnea, pe care le-au pus apoi în textul moțiunii.

„Cireașa de pe tort sau bomboană de pe colivă. Ghiciți unde am mai văzut fix acuzațiile din moțiunea dvs. Fix pentru schemă asta pentru târguri și aproape fix cu cuvintele astea. La un ONG numit OCHR, este un ONG care și-a schimbat numele în 2018, atunci se numea Asociația pentru Drepturile Omului și a Persoanelor Private de Libertate.

Această asociație a susținut într-adevăr o persoană privată de libertate, ar trebui să știți persoană. Haideți, că știți, pe domnul Liviu Dragnea! Președintele dvs. de partid pe care l-ați ales cu unanimitate. Este singurul deținut aparat vreodată de acest ONG care deodată este foarte supărat că am închis robinetul la bani pe schemă asta pentru târguri.

Nu știu cine că scris bucată aceea din moțiune, poate chiar Liviu Dragnea, poate se dau reduceri la pedeapsa dacă scrii moțiuni din pușcărie”, a declarat Claudiu Năsui de la tribuna Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel