Cioloş, implicat într-un incident la Londra

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul premier Dacian Cioloș a fost protagonistul unui incident mai puțin plăcut la Londra, acolo unde și-a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

Pe un șantier din Wembley, unde lucrează foarte mulți români, a fost luat la rost de Doru Mihalachi, din Bacău, ofițer în rezervă al Armatei Române, acum cetățean britanic. Doru Mihalachi munceşte la Londra din 2001.

Scena este relatată chiar de către fostul ofițer.

„Ce i-am spus? Că a făcut contract pentru 4 fregate la preț dublu. Că a avut un ministru al fondurilor europene, Ghinea, numit și „ministrul zero”, iar banii noștri au ramas la dispoziția Comisiei Europene care i-a dat Germaniei pentru refugiați. I-am mai zis că acum condamnă legile justiției și emiterea OUG pe justiție, în schimb el, prin ministrul Prună, a dat OUG și a modificat cp si cpp, adica 178 de articole și nimeni nu a comentat… I-am spus că a venit prim ministru pe valul Colectiv și că eu, personal, nu am văzut realizarile lui. Eram tensionați amândoi. A evitat să răspundă. Era nervos că știu… L-am certat mai mult, dar bineînțeles că decent. Și i-am urat succes”, a afirmat Doru Mihalachi, după întâlnirea cu Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș este pe prima poziție pe lista USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare de pe data de 26 mai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel