Cioloş, ÎNŢEPĂTURI la adresa lui Klaus Iohannis

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Dacian Cioloş a transmis un mesaj de susţinere pentru partenerul său din alianţă, Dan Barna şi a spus despre acesta că nu va fi "nici preşedinte-jucător, nici preşedinte-spectator". Cioloş a motivat şi absenţa sa de la strângerea semnăturilor pentru candidatura lui Dan Barna, precizând că a avut o problemă personală.

"Îl sprijin pe Dan Barna la prezidențiale pentru că e vocea unei noi generații. Dan nu va fi nici președinte-jucător, nici președinte-spectator. Dan Barna va fi un președinte-arbitru, un mediator. Un președinte care să capete încrederea cetățenilor români că poate uni, că poate mobiliza toate părțile din societate alături de un nou proiect pentru România.

Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare.

Alcătuim un tandem, iar eu voi vorbi în această campanie, la fel ca-n următoarele două, despre guvernare. Pentru că românii vor să știe de ce vrem să câștigăm puterea și, mai ales, ce vrem să facem cu ea.

Vom strânge, deci, începând de astăzi, semnături pentru candidatul nostru comun și vom vota cu Dan Barna.

Mi-aș fi dorit să fiu prezent la lansarea campaniei de strângere de semnături. Din nefericire, un eveniment trist în familie – momentul în care mă despart de cineva tare drag sufletului meu – m-a ținut, astăzi, departe", a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel