Ciolacu (PSD): Avem o veste bună, Opoziția nu strânge voturile pentru moțiune

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Marcel Ciolacu a declarat, joi, că PSD nu are 233 de parlamentari, dar nici cele cinci partide de opoziție adunate nu fac 233 de voturi pentru a trece moțiunea de cenzură. Președintele Camerei Deputaților a adăugat că i se pare în continuare că moțiunea e neserioasă. 

"Moțiunea trece cu 233 de voturi. PSD nu are această sumă de 233 de parlamentari, dar avem o veste bună, nici cele cinci partide adunate nu fac 233. Vom vedea joi la moțiunea de cenzură cine va avea câștig de cauză. (...) Ne vedem joi la moțiune, vedem dacă cele cinci partide fac numărul de 233 de voturi. Cred în continuare, și după ce s-a citit astăzi moțiunea, mi s-a părut o moțiune în continuare neserioasă, nu văd nici un lider desprins pentru cele cinci partide, și cred că este un handicap în acest moment pentru a trece această moțiune. Nici măcar nu știu sau să ne spună cineva cine va fi premierul, sau un program de guvernare schițat", a declarat Marcel Ciolacu, după plenul reunit al Parlamentului în care s-a citit moțiunea de cenzură.

El a amintit de moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului Ungureanu, care a trecut.

„Știți că a existat o moțiune care a trecut, atunci când a căzut guvernul Ungureanu. Spre surprinderea mea, culmea, atunci tot domnul Victor Ponta era implicat. Atunci a avut și un program și știau cineva va fi premier. Cam asta e diferența", a adăugat Ciolacu, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel