Ciolacu promite reforma în PSD: "CEx să fie mai larg, să îi cuprindă și pe aleșii locali"

Liviu Ludovic / 10 ian 2020, 14:06 Salveaza PDF Comentarii

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Brăila, că una dintre modificările care privesc reorganizarea PSD este lărgirea Comitetului Executiv al partidului, din care să facă parte și aleșii locali. 

Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Brăila, că la sfârșitul acestei luni va fi convocată o ședință a Comitetului Executiv al PSD.

„Împreună cu Paul Stănescu propunem ca la sfârșitul lunii să facem un Comitet Executiv, având invitați primarii de mari municipii, președinții de Consilii Județene și tot grupul de parlamentari. Este un for cât se poate de larg, un for cât se poate de reprezentativ și acolo se vor lua hotărârile importante și drumul PSD, și modul cum se va desfășura congresul PSD, principiile și doctrina, proiectele politice și toate deciziile care ne vor influența viitorul politic", a spus Marcel Ciolacu.

Președintele interimar al partidului susține că reorganizarea PSD trebuie să pornească de la niște modificări statutare.

„Reorganizarea partidului trebuie să pornească de la niște modificări statutare, cum este aceasta: Comitetul Executiv să fie un for mai larg, în care să fie și aleșii locali. (...) Dacă nu schimbăm, dacă nu pornim această restructurare a partidului, dacă nu modificăm felul de a ne alege la congres și percepția de bătaie pe funcții să fie depășită de acest partid, nu avem nicio șansă", a mai spus Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, congresul PSD va avea loc cel mai târziu în 29 februarie, iar până în 9 februarie vor fi încheiate toate conferințele județene.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

1 apr 2020, 19:42 in Știri
Horoscop, joi, 2 aprilie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25