Ciolacu s-a enervat în direct: "Iohannis să dea un decret să DESFIINȚEZE PSD!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu a criticat dur intervenția lui Klaus Iohannis de miercuri seară, după ce șeful statului a spus că moțiunea de cenzură inițiată de PSD a provocat o situație care a frizat ridicolul în Parlament. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, vizibil nervos, președintele PSD a sugerat ca Iohannis să dea un decret și să desființeze acest partid. 

"În plină campanie electorală, să minți și să ataci mârșăvește partidul de opoziție pentru că și-a asumat un drept constituțional de a depune o moțiune de cenzură (...) Domne', să dea un decret prezidențial să ne desființeze. Să desființeze toate partidele politice, să rămână numai domnia sa și PNL, să facă ce vor ei, și să ne spună când mai are altcineva voie să vorbească în țara asta", a spus Marcel Ciolacu, într-o intervenție telefonică, miercuri seara, la Antena 3.

Iohannis, despre moțiunea PSD: "Am asistat luni la o situație care a frizat ridicolul"

 

Ce s-a întâmplat luni, în Parlament, a frizat ridicolul, a spus Klaus Iohannis. Șeful statului le cere social-democraților să înceteze cu „jocurile cinice” și să nu depună o nouă moțiune de cenzură.

"Am asistat luni la o situație care a frizat ridicolul”, spune președintele Klaus Iohannis despre ședința în care trebuia să se dezbată și să se voteze moțiunea de cenzură inițiată de 205 parlamentari PSD.

El mai susține că social-democrații, „chiar cei care au inițiat acest demers, nu au fost în stare să asigure prezența în sală a propriilor parlamentari”.

„Am spus de la început că este cinică și iresponsabilă depunerea unei moțiuni de cenzură într-un moment în care toate eforturile trebuie canalizate pentru combaterea pandemiei și cu puține luni înainte de alegerile parlamentare la termen. Acum, după eșecul previzibil și lamentabil de luni, mă întreb cui a folosit toate această discuție politicianistă a PSD-ului, care pur și simplu nu își poate stăpâni setea de puter”, adaugă șeful statului.

El mai spune că unii lideri PSD continuă să inducă ideea unei noi moțiuni de cenzură care să fie depusă în următoarea perioadă.

„Încetați cu aceste jocuri cinice care nu fac decât să provoace neîncredere și să pună astfel în pericol combaterea eficientă a epidemiei de Covid 19”, mai cere Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel