Ciolacu, despre cazul Pintea: „Vela este responsabil de spectacolul care a fost la televizor”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, în această seară, că Marcel Vela este vinovat de „spectacolul văzut la televizor”, referindu-se la acuzațiile făcute de avocații Sorinei Pintea, potrivit cărora aceasta a fost dusă cu cătușe la medic și a fost bruscată.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri seara, că astfel de spectacole erau frecvente în urmă unu-doi ani.

„Acum un an, doi aceste lucruri erau zilnice, unii dintre cei cărați cu dube, descărcați, acuzați, filmați, urmăriți, au fost achitați. Trebuie să devenim o țară normală. Încă suntem bolnavi, trebuie cât mai devreme să luăm o atitudine clară și să recunoaștem că până acum am folosit astfel de cazuri în lupta politică", a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

 

Marcel Ciolacu: „Să nu ne facem că presa a fost întâmplător acolo”

 

Întrebat cine este de vină pentru ce s-a întâmplat în acest caz, președintele interimar al PSD a spus că PNL și Marcel Vela.

„Cred că toți suntem de vină. Acum, fiind la putere PNL, el este responsabil de ceea ce se întâmplă. Ministerul de Interne este în acest moment condus de domnul Vela, membru al PNL, și este responsabil de acest spectacol care a fost la televizor", a mai spus Ciolacu.

El a spus că nu întâmplător presa a fost de față când Sorina Pintea a ajuns la spital.

„Să nu ne facem că presa a fost întâmplător acolo, nu se știa că doamna Pintea se duce la spital, la ce spital, la ce ușă. Cine face aceste lucruri la serviciu trebuie să răspundă și să-și piardă locul de muncă. Nu spun că a fost dirijat politic, dar sunt niște scăpări in instituțiile statului, Ministerul de Interne", a mai spus Ciolacu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel