Cine i-a INTERZIS lui Liviu Dragnea să voteze. Avocata fostului președinte PSD RUPE tăcerea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa: România TV
sursa: România TV

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5, o plângere penală în care reclamă faptul că nu a fost lăsat să voteze la cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat că Dragnea nu are interdicţie din partea instanţei de a vota, însă în tableta STS utilizată în procesul de votare apare această interdicţie.

„Deocamdată nu știm cine i-a interzis în mod direct și clar. Când s-a prezentat la locul destinat votării i s-a transmis că pe tableta respectivă figurează cu acest drept ridicat.

Dânsul a demonstrat faptul că nu i-a fost interzis dreptul de a alege. Nu are dreptul de a fi ales într-o funcție publică. I s-a spus că figurează cu interdicția respectivă și nu a putut vota", a spus Flavia Teodosiu, astăzi, la Antena 3.

„Eu cred că cei care întocmesc aceste liste au obligația legală de a fi atenți la toate elementele (...). Mi se pare foarte grav că un om are o interdicție pusă de o autoritate în condițiile în care instanța nu i-a îngrădit acest drept", a adăugat ea.

Flavia Teodosiu a precizat că a depus o plângere la Parchet.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel