Cine e bărbatul care a ucis cinci oameni, între care şi un copil, în Anglia: „Îmi place să cred că sunt Terminator”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cine e bărbatul care a ucis cinci oameni, între care şi un copil, în Anglia: „Îmi place să cred că sunt Terminator”
Cine e bărbatul care a ucis cinci oameni, între care şi un copil, în Anglia: „Îmi place să cred că sunt Terminator”

Bărbatul care a ucis cinci oameni, între care şi un copil, joi seara în Plymouth, sud-vestul Angliei, înainte de a se sinucide, este Jake Davison, un tânăr de 22 de ani, care s-a descris în clipuri postate pe You Tube drept „dărâmat” şi „învins de viaţă”.

Atacul a durat şase minute, a transmis poliţia britanică. Jake Davison a ciocănit într-o uşă la întâmplare şi a ucis o tânără, iar apoi o fetiţă în vârstă de 5 ani şi un bărbat, potrivit martorilor. În retragere, a mai tras în doi oameni înainte de a se sinucide.  

În clipurile postate pe YouTube, tânărul mărturisea că este un izolat social şi are dificultăţi în a se întâlni cu femei  - făcând referire la acei celibatari involuntari, bărbaţi misogini „incel” care urăsc femeile şi le fac vinovate de eşecurile lor sexuale.  

În ceea ce pare a fi ultima înregistrare, cu o durată de 11 minute, Jake Davison spunea, potrivit Adevărul: „Ştiu că e doar un film, dar uneori îmi place să cred că sunt Terminator sau ceva asemănător. Chiar dacă tot sistemul e aproape prăbuşit, el tot încearcă să-şi îndeplinească misiunea".   

 

„Trăgătorul a bătut la o uşă şi a început să tragă”

 

Davison avea permis pentru arme de foc.  Poliţia britanică a spus că este cel mai grav atac armat din 2010, când un şofer de taxi a ucis 12 persoane.

„Mai întâi s-a auzit cineva strigând şi apoi au urmat focurile de armă, trei sau patru. Trăgătorul a bătut la o uşă şi a început să tragă. A fugit apoi, împuşcând şi alţi oameni întâlniţi pe aleea unui parc. Apoi a mers mai departe pe stradă continuând să tragă”, a povestit o martoră care locuieşte în preajma locului unde a avut loc atacul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel