Cinci REȚINERI după ce o TÂNĂRĂ a fost RĂPITĂ astăzi, la Caracal

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, în această seara, în cazul fetei de 20 de ani care a fost urcată cu forţa într-o maşină în Caracal, judeţul Olt. Este vorba de patru bărbaţi şi o femeie, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii din Olt au reţinut, joi seara, cinci persoane implicate în cazul fetei din Caracal care a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-o maşină.

„Cu privire la evenimentul produs astăzi (joi- n.r.) pe raza municipiului Caracal, politiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a cinci persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate", au transmis reprezentanţii IPJ Olt. Este vorba de patru bărbaţi şi o femeie.

Citește și Fată RĂPITĂ la Caracal. ULTIMĂ ORĂ

Potrivit poliţiştilor, o femeie din Caracal a sesizat, joi, prin apel la 112, că o fată a fost luată cu forţa de pe stradă şi urcată într-un autoturism, care a plecat în direcţia oraşului Slatina. Oamenii legii au reuşit să identifice în trafic maşina după aproximativ 10 minute, în oraşul Piatra Olt. Toate persoanele care erau în maşină au fost duse la sediul Poliţiei Caracal, unde au fost audiate.

Reprezentanţii IPJ Olt au anunţat că fata urcată fără voia ei în maşină are 20 de ani şi este din Caracal, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel