Cinci contacți ai ÎPS Pimen, diagnosticați cu COVID-19. Printre persoane și un preot

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa foto: Biserica Ortodoxă Română / Facebook
sursa foto: Biserica Ortodoxă Română / Facebook

Un număr de 37 de persoane care au intrat în contact cu Arhiepiscopul Sucevei, ÎPS Pimen, au fost testate pentru infecţia cu SARS-CoV-2, iar cinci dintre ele au fost confirmate pozitiv.

Potrivit şefei DSP Suceava, în total sunt șase persoane care au coronavirus și fac parte din administraţia Arhiepiscopiei Sucevei, una fiind diagnositcată anterior celor 37 testate după confirmarea ÎPS Pimen.

„Din 37 de probe recoltate, şase sunt pozitive. Cinci persoane sunt din administraţie ( n.r. Administraţia Arhiepiscopiei Sucevei. Al şaselea este tot din administraţie, dar este al doilea rezultat pozitiv, la una din persoanele care se ştiau pozitive de dinaintea episodului cu Arhiepiscopul Pimen", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, Manuela Trifan, directorul executiv al DSP Suceava.

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, a anunţat, luni seara, Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit sursei citate, arhiepiscopul va fi dus la Institutul „Matei Balş" din Bucureşti cu un elicopter, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel