CFR-FCSB, cel mai așteptat derby al momentului. FCSB vrea să câștige cu orice preț. Anton Petrea: „Vrem să le dăm planurile peste cap!”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
FCSB vrea să o învingă pe CFR Cluj cu orice preț. Anton Petrea: „Vrem să le dăm planurile peste cap!” Foto ILUSTRATIV
FCSB vrea să o învingă pe CFR Cluj cu orice preț. Anton Petrea: „Vrem să le dăm planurile peste cap!” Foto ILUSTRATIV

Tehnicianul formaţiei FCSB, Anton Petrea, a declarat în cea mai recentă conferinţă de presă, că vrea victorie la meciul cu CFR Cluj, din etapa a V-a a play-off-ului Ligii 1. De asemenea, și Becali este foarte sigur pe echipa sa că va bate compioana,  chiar dacă CFR este favorită în momentul de față.

"CFR are un lot valoros şi numeros. Mergem încrezători pentru un joc bun şi un rezultat pe măsură, adică să câştigăm. E un meci important pentru ambele echipe, dacă nu vom reuşi să câştigăm, distanţa se măreşte, iar ei vor lua o opţiune foarte serioasă pentru titlu. Ştim stilul lor de joc, o apărare foarte bună, periculoşi pe contraatac şi la fazele fixe, vom încerca să ne adapătăm dar şi să ne impunem stilul nostru pentru a spera la o victorie.

Cred că fiecare joc trebuie abordat la victorie, poate interveni o stare de automulţumire, dar este treaba antreorului să-i motiveze pe jucători. Important este să câştigăm, nu contează dacă vom înscrie primii. Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Jucătorii conştientiează momentul în care ne aflăm, faptul că suntem pe final de sezon, trebuie să dăm totul. Cel mai important este meciul următor.

Faţă de CFR sper să avem mai multă maturitate, linişte, concentrare, încredere. Cred că CFR Cluj ar trebui considerată favorită, dar noi vrem să le dăm planurile peste cap", a transmis Petrea, într-o conferinţă de presă, preluată de news.ro.

 

CFR Cluj - FCSB, derby-ul pe care îl așteaptă toată țara. Ilie Dumitrescu: ”Sunt curios de abordarea lui Dan Petrescu”

 

Ilie Dumitrescu este una dintre persoanele care abia așteaptă să vizioneze meciul de duminică de la ora 20:30. Expertul în forbal de la Digi Sport, a declarat că pentru FCSB va urma testul de maturitate, dar este curios să vadă și cum se vor prezenta campionii lui Dan Petrescu la derby-ul de mâine seară.

”Este un meci complicat, este testul acestei echipe, meciul de la CFR din deplasare. Pentru că, indiferent de ce s-a întâmplat la meciul cu Craiova, CFR este o echipă puternică, știe să joace meciurile astea cu miză.

Are un antrenor care va analiza orice detaliu înainte de meciul direct. Și sunt curios de abordarea CFR-ului la meciul ăsta", a transmis Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel