CFR Cluj, noul lider din Superligă. A câștigat la scor de neprezentare împotriva Farului

Alexandra Curtache |
Data publicării:
CFR Cluj, noul lider din Superligă. A câștigat la scor de neprezentare împotriva Farului / Foto: Captură video youtube
CFR Cluj, noul lider din Superligă. A câștigat la scor de neprezentare împotriva Farului / Foto: Captură video youtube

CFR Cluj a învins Farul Constanţa cu 3-0 şi a urcat pe primul loc al campionatului. 

Campioana CFR Cluj a urcat pe primul loc în Superliga de fotbal a României, după ce a învins fostul lider Farul Constanţa cu scorul de 3-0, luni, 23 ianuarie, la Ovidiu.

CFR s-a remarcat în a doua repriză când a marcat Ermal Krasniqi (min. 49). La nici 10 minute distanță de primul gol, Istvan Kovacs a dictat penalty după consultarea VAR-ului, iar Cristian Manea a transformat scorul în 2-0. Dan Sîrbu este cel care a comis un fault asupra lui Yuri Matias. Claudiu Petrila a parafat victoria oaspeţilor în minutul 77.

Farul a suferit prima sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat. Farul nu are nicio victorie în ultimele trei etape (un egal şi două eşecuri).

CFR are trei victorii consecutive în Superligă, toate în deplasare

Kosovarul Krasniqi a avut un debut excelent la clujeni, cu un gol şi o pasă de gol (la reuşita lui Petrila). CFR şi-a luat astfel revanşa în faţa echipei antrenate de Gheorghe Hagi, care în tur se impunea cu 3-1 la Cluj-Napoca.

Petrescu a declarat după meci: "Pentru mine şi pentru echipă a fost meciul perfect. Nici în visurile cele mai frumoase nu credeam că vom câştiga cu 3-0 la Farul. Am făcut presing exact cum trebuie, dar cel mai important a fost primul gol, ne-a dat aripi şi a venit de la un jucător pe care mi l-am dorit cel mai mult (n.r. - Krasniqi). Mi-aş dori să-l antrenez mai mult, să câştige şi el un trofeu şi apoi să plece mai departe. E un jucător modest, cuminte, iese bine la teste. De la portar până la ultimul intrat, toţi merită felicitări".

 

Hagi: „Felicitări lui CFR”

 

„În fotbal trebuie să fii pregătit de luptă, să faci lucrurile cum trebuie. Fotbalul e făcut din mici detalii, aici ne-au depășit și a venit acest scor. E o lecție importantă pentru noi. Încercăm acum să revenim la fotbalul nostru.

Felicitări lui CFR. A arătat ca o echipă puternică, pragmatică, experimentată. Cred că în plan ofensiv am lăsat de dorit. Dezamăgit de partea colectivă, nu de un jucător. Trebuie să faci ambele faze. Când câștigăm, pierdem cu toții, când câștigăm o facem la fel.

Preocuparea mea cea mai mare e că echipa n-a făcut jocul obișnuit, puține pase. În teren nu s-a văzut cum am pregătit meciul. Trebuie să reflectăm, să ne gândim foarte bine și să revenim cum am fost până în noiembrie. 

Noi am demonstrat în tur că am fost cei mai buni și ce putem. Încă nu s-a închis perioada de transferuri, vom vedea”, a spus Gică Hagi la Orange Sport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel