CFR Cluj - Lazio, rezultat final în Conference League 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Lazio Roma, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală.

După 0-1 pe Stadio Olimpico, echipa din Gruia a făcut un joc bun la Cluj-Napoca, dar a pus rareori în pericol poarta lui Lazio, neavând niciun şut pe spaţiul porţii.

Lazio a fost echipa care a avut o posesie superioară şi şi-a creat prima oportunitate din acest meci, în min. 11, un contraatac supranumeric, dar jucătorii antrenaţi de Maurizio Sarri nu s-au sincronizat la finalizare.

Oaspeţii au trecut pe lângă gol în min. 17, când Scuffet a respins mingea reluată de Luis Alberto la colţul scurt, cu capul, din centrarea lui Lazzari.

Campioana României a avut prima şansă de gol în min. 21, când kosovarul Krasniqi a şutat pe lângă poartă din careu, după o minge pierdută de Casale.

Lazio a mai avut o ocazie în min. 28, când Basic a reluat alături din centrul careului la centrarea lui Felipe Anderson.

CFR şi-a încercat şansa şi de la distanţă, dar şutul croatului Muhar a fost deviat puţin pe lângă ţintă de fundaşul Gila (31).

CFR Cluj - Lazio 1-0



În repriza secundă, Luis Alberto a executat periculos un corner la colţul scurt (53), dar Scuffet a fost atent şi a respins.

Krasniqi (54) a mai ratat o ocazie mare, fiind blocat în primă instanţă, iar apoi a tras pe lângă.

Apoi, Immobile (56) a fost blocat în careu de Burcă, iar Malele (61) a respins de pe linia porţii cornerul executat cu efect de Luis Alberto.

Lazio a ratat ocazii uriaşe de gol în min. 63, când providenţa a făcut ca scorul să rămâne ''alb'': Scuffet a respins şutul lui Casale, apoi reluările lui Vecino au fost blocate de Manea şi de portarul italian, după care uruguayanul a trimis pe lângă poartă din doar câţiva metri.

CFR a rămas în zece oameni, croatul Muhar primind al doilea cartonaş galben (77), dar clujenii au reuşit să îşi mai creeze o ocazie bună de gol: Braun a centrat în careu, însă Yeboah a reluat pe lângă poartă din 7 metri.

Italienii, care în ultima parte au acţionat mai mult pe contraatac, au mai avut o oportunitate prin Basic (90+2), care a şutat de la distanţă, mingea trecând razant cu transversala.

Meciul cu Lazio a fost cel cu numărul 100 pentru CFR Cluj în cupele europene, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel