Celebra Nicki Minaj, arestată pe aeroport, în Olanda 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Soțul lui Nicki Minaj, Kevin Petty, condamnat la un an de arest la domiciliu / Foto: Captură video youtube
Soțul lui Nicki Minaj, Kevin Petty, condamnat la un an de arest la domiciliu / Foto: Captură video youtube

Celebra cântăreață Nicki Minaj a fost arestată pe aeroportul din capitala Olandei. 

Rapperița americană Nicki Minaj a anunțat că a fost reținută sâmbătă pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind acuzată de posesie de droguri ușoare, informează Reuters.

Minaj, în vârstă de 41 de ani, a fost reținută cu doar câteva ore înainte de a susține un concert la Manchester, în Marea Britanie. Artista a postat pe platforma de socializare X un videoclip în care un angajat al aeroportului Schiphol pare să-i spună că poliția dorește să-i percheziționeze toate bagajele.

Poliția olandeză a confirmat sâmbătă că o femeie americană în vârstă de 41 de ani a fost reținută pentru posesie de droguri ușoare, subliniind că este interzisă scoaterea acestor substanțe din Olanda. Deși poliția nu a dezvăluit numele suspectei, a precizat că aceasta se află încă în arest, în așteptarea unei anchete.

Fostul jurat de la "American Idol" a susținut un spectacol joi la Ziggo Dome din Amsterdam și urmează să revină pe aceeași scenă pe 2 iunie.

 

Legislația din Olanda privind drogurile este înșelătoare 

 

În Olanda, posesia de droguri este reglementată strict și distinge între droguri ușoare și droguri grele. Drogurile ușoare, precum canabisul, sunt tolerate în anumite condiții, dar nu sunt complet legale, așa cum crede multă lume. 

Iată câteva aspecte esențiale ale legislației privind drogurile în Olanda:

Droguri ușoare (canabis):

Posesia de până la 5 grame de canabis pentru uz personal nu este o infracțiune penală, dar drogurile pot fi confiscate de poliție. Cultivarea a până la 5 plante de canabis pentru uz personal este, de asemenea, tolerată, dar plantele pot fi confiscate.

Coffeeshop-urile pot vinde canabis în cantități mici (maxim 5 grame per persoană pe zi) și trebuie să respecte reguli stricte pentru a-și păstra licența.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel