Cele mai bune paste pentru prânz: fără unt și fără parmezan. Prepară rețeta și nu vei fi dezamăgit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cele mai bune paste pentru prânz, fără unt și fără parmezan. Prepară rețeta și nu vei fi dezamăgit. Sursa foto: freepik.com
Cele mai bune paste pentru prânz, fără unt și fără parmezan. Prepară rețeta și nu vei fi dezamăgit. Sursa foto: freepik.com

Dacă nu vrei să murdărești prea multe oale și tigăi, iată un preparat foarte gustos, care se face rapid și ușor.

 

Nu este un secret pentru nimeni că mâncarea este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții. Deseori, însă, nu ai timp să gătești ceea ce îți place cu adevărat și folosești alimente a preparate sau ambalate.

Pe de altă parte, în urma pregătirii bucatelor, trebuie să curăți bucătăria, oalele, tigăile și aragazul. Gospodinele cu experiență apelează la rețete delicioase, care se prepară rapid și ușor, fără a folosi prea multe oale și tigăi.

Un exemplu clar în acest sens sunt pastele cu usturoi, ulei și ardei iute, care pot fi servite cu chiftele, friptură, pește și legume coapte.

Cartofi înăbușiti cu carnea bunicii. Pregătește acest preparat delicios, bogat și simplu! Rețeta asta bate orice record!

Dar și mai simple, dar și la fel de gustoase sunt pastele pregătite după rețeta de mai jos.

De foarte multe ori  cele mai simple rețete sunt și cele mai bune. Pentru această rețetă vei avea nevoie de câteva ingrediente:

ricotta proaspătă;

semințe de fenicul;

nucşoară;

brânză pecorino;

paste.

 

Având în vedere numărul redus de ingrediente, ar fi mai bine să alegi produse proaspete și de calitate.  

Ricotta se pune într-un bol  și pasată cu o furculiță. Apoi, adaugă brânză pecorino, dată prin răzătoare. Odată ce s-a făcut acest lucru, nu îți mai rămâne decât să condimentezi această cremă de ricotta și pecorino cu  nucșoară, semințe de fenicul și piper măcinat. Sosul pentru  paste este gata.

Biluțe „Mimoza” din ton, brânză și ouă. Așa bunătate nu ai mai mâncat! Încearcă această rețetă rapidă chiar astăzi

Acum pune pastele la fiert.  Odată ce pastele sunt complet fierte, scoate-le din apă și pune-le în recipientul cu sosul preparat anterior. Amestecă bine. Pastele vor absoarbe aroma condimentelor și vor fi delicioase. 

Dacă este nevoie, poți asezona pastele din farfurii cu o o stropire suplimentară de pecorino sau  piper. Pe scurt, în afară de unt și parmezan, încercă să pregătești pastele după această rețetă și nu vei regreta. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

 - https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

   - https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel