CEARTĂ în ALDE. Un APROPIAT al lui Tăriceanu dezvăluie PRETENȚIILE lui Mircea Diaconu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Decizia de a-l susține pe Mircea Diaconu în alegerile prezidențiale nu a fost acceptată cu bucurie în interiorul ALDE. Un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu critică decizia luată de colegii lui, dar spune și ce pretenții are Mircea Diaconu de la ALDE.

Cătălin Harnagea, membru în conducerea ALDE și un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, fost șef SIE, a declarat luni seară, că decizia partidului său de a susține un candidat independent este "o inepție din toate punctele de vedere".

"Valoarea intenției de a susține un candidat independent, care mi se pare o inepție din toate punctele de vedere, fiindcă înțelegeam ca ALDE să aibă un candidat propriu. Domnul Tăriceanu avea în momentul în care a decis să se retragă un scor foarte bun. Să vină în acel moment să îți propui, dar nu pe față, să susții un candidat independent, care am înțeles că a transmis în toate filialele ALDE că ar vrea să meargă cu dânsul nu șefii de filiale, nu șefii de organizații, ci la nivelul doi, trei, să faci campanie și să zici că ești susținut de ALDE mi se pare o mare inepție", a declarat Cătălin Harnagea, la Antena 3.

Călin Popescu Tăriceanu a renunțat să mai candideze la alegerile prezidențiale din această toamnă și, la sugestia lui Victor Ponta, să-l susșină pe Mircea Diaconu în cursa pentru Cotroceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel