Cea mai bună metodă pentru a usca rapid hainele în interiorul casei. Trucul extraordinar pe care trebuie să-l știi când e frig afară!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cea mai bună metodă pentru a usca rapid hainele în interiorul casei. Trucul extraordinar pe care trebuie să-l știi când e frig afară!
Cea mai bună metodă pentru a usca rapid hainele în interiorul casei. Trucul extraordinar pe care trebuie să-l știi când e frig afară!

Deși poate că nu pare, odată cu sosirea iernii și a temperaturilor scăzute, unele dintre activitățile de curățenie din gospodărie tind să se complice, mai ales că are loc o schimbare drastică a temperaturii. Prin urmare, acum vă vom oferi cel mai bun truc de a usca rapid hainele în interiorul casei.

Una dintre problemele comune ale gospodinelor iarna este că hainele nu se usucă la fel ca în alte ocazii, cum o fac pe tot parcursul anului. 

Fără îndoială, uscarea completă și rapidă a hainelor atunci când temperaturile de afară sunt mici vă poate complica prea mult viața. Pur și simplu agățarea hainelor în interior nu este suficientă, pentru că mirosul de umiditate este pregnant.

Citește și Trucul cu aspirina pentru albirea hainelor. Vor arăta ca noi!

Totuși, StiriDiaspora.ro vă va împărtăși cel mai bun truc de a usca rapid hainele în interiorul casei pentru a obține rezultate mai bune cu ușurință, fără ca hainele să aibă acel miros neplăcut de umiditate.

Pe de altă parte, uscarea hainelor în interior poate duce la probleme de sănătate legate de calitatea aerului. Potrivit unui studiu realizat de Mackintosh School of Architecture, acest obicei ajunge să genereze niveluri ridicate de umiditate în casă.

Vezi și Înțeapă un tub de pastă de dinți și pune-l în rezervorul toaletei. Trucul incredibil pe care trebuie să-l cunoști!

Iar umiditatea crește formarea de mucegai și acarieni, ceea ce îi poate afecta semnificativ pe cei care suferă de risc de astm, rinită și alte alergii.

 

Care este cea mai bună metodă de a usca rapid hainele în casă? 

 

Unul dintre dispozitivele care a devenit preferate în plină pandemie este dezumidificatorul, unul care este responsabil cu extragerea umezelii din aer.

Sunt mici, funcționează asemănător cu aerul condiționat și nu au nevoie de montaj sau spații foarte mari. Conform indicațiilor, acestea sunt capabile să reducă umiditatea cu 15%, dar pot să și usuce hainele rapid.

Încearcă și Amestecă coji de mandarine cu oțet. Trucul care îți lasă casa lună și parfumată!

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a obține cele mai bune rezultate este să așezi dezumidificatorul într-o încăpere în care ai agățat hainele ude. Acest lucru va ajuta la uscarea hainelor fără a deteriora țesăturile sau a păstra mirosurile neplăcute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel