Ce le-ar fi spus Gheorghe Dincă anchetatorilor: "Mi s-a părut UŞURATICĂ. Am crezut că e PROSTITUATĂ"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Surse din cadrul anchetei au dezvăluit câteva declaraţii făcute de Gheorghe Dincă despre victimele sale, în cadrul audierilor.

Despre Luiza Melencu, Dincă susţine că nu o cunoştea dinainte. A luat-o la autostop şi i s-a părut că este prostituată, aşa că i-a aruncat o sumă de bani pe bancheta din spate, ca să întreţină relaţii sexuale cu el. Fata tocmai ce se întorcea din oraş, după ce încercat să scoată o sumă de bani trimisă de mama ei, din Anglia, însă nu a reuşit fiind închis duminică.

"Mi s-a părut o femeie uşoară. (...) Am crezut că este prostituată, de asta i-am dat sume de bani, crezând că va accepta să întreţină relaţii sexuale cu mine", ar fi spus Gheorghe Dincă surselor citate de Antena 3.

Citeşte şi: Ce a pus în butoi Gheorghe Dincă. Ultimele detalii pe care le-a oferit anchetatorilor despre moartea celor două fete

Aceeaşi abordare a avut şi cu Alexandra Măceşanu. A întrebat-o dacă ştie pe cineva care prestează servicii sexuale pe bani. Fata i-a spus că este virgină.

"Am vorbit cu ea pe drum şi mi s-a părut uşuratică. (...) Pe drum am întrebat-o dacă cunoaşte fete care se ocupă cu prestaţii sexuale pe bani", a mai spus Dincă, potrivit aceloraşi surse.

Citeşte şi: Avocatul lui Gheorghe Dincă: "A crezut că fetele sunt PROSTITUATE"

Chiar dacă niciuna dintre fete nu a acceptat banii sau propunerile bărbatului, acesta le-a lovit în momentul în care a fost refuzat şi le-a dus la el acasă.

Acesta obişnuia să ofere sume de bani pentru relaţii sexuale şi femeilor, una dintre acestea fiind o localnică pe care o angajase ca bucătăreasă. Femeia a ieşit public în ziua în care a izbucnit scandalul de la Caracal şi a mărturisit că Gheorghe Dincă îi făcuse avansuri şi i-a oferit bani, moment în care a plecat din casa sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel