Ce a pățit șoferul lui Răzvan Cuc în urma accidentului

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei au precizat că şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Răzvan Cuc a declarat, luni, după accidentul suferit, că şi-a fracturat mâna şi că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-şi va continua activitatea guvernamentală şi că miercuri va merge în inspecţie pe şantier. Ministrul Transporturilor a spus că şoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut şi că purta centura de siguranţă în momentul impactului.

Şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală şi aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a fost acroşat de o altă maşină, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel