Cîțu:Frica de Kovesi! Datele au fost falsificate

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul liberal, Florin Cîțu, scrie că "Datele execuției bugetare pentru 2018 și cele pe care a fost fundamentat bugetul în 2019 au fost falsificate.Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici trebuie să răspundă penal."

"Frica de Kovesi!

Cele doua institutii, una publica (Comisia Europeana) si alta privata (Standard and Poors), care nu au legatura cu politica, confirma un lucru extrem de grav pentru Romania. Datele executiei bugetare pentru 2018 si cele pe care a fost fundamentat bugetul in 2019 au fost falsificate.

Viorica Dancila si Eugen Teodorovici trebuie sa raspunda penal.

Nu au semnat declaratiile pe propria raspundere, cerute de legislatatia in vigoare, nici in 2018 si nici in 2019.

Acum stim sigur ca datele au fost falsificate pentru executia bugetara din 2018. In plus, stim sigur ca pentru 2019 bugetul nu respecta legislatia in vigoare. De aici si frica lor ca decizia S&P ar putea fi un document zdrobitor in mana procurilor. Este o experitza care vine de la o institutie de prestigiu si independenta politic. Vor incerca tot ce este posibil, chiar daca ilegal, sa opreasca decizia S&P de a schimba perspectiva Romaniei la NEGATIV.

Din informatiile mele celelalte doua agentii de rating au deja concluziile pregatite si urmeaza sa le publice in perioada urmatoare. Concluzii la fel de devastatoare pentru guvernarea PSD+ALADE.

Să fie clar pentru TOATA LUMEA!

De aceea se opun și numirii lui Kovesi în functia de procuror european. Kovesi mai mult ca sigur va începe cu ei.", a scris Florin Cîțu pe pagina personală de Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel