Cazul Pintea. Marian Godină a explodat: "Fmm, că mor de nervi!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Celebrul polițist Marian Godină reacționează dur, după mesajul Sorinei Pintea din arest în care fostul ministru al Sănătății acuză că a fost umilită. 

"M-am trezit de dimineață și, ca tot omul bolnav de dependența Facebook, mi-am luat telefonul de pe noptieră și am început să dau cu degețelul pe telefonul cu acumulatorul încărcat 100%. Asta cu bateria plină mi se întâmplă doar dimineața.

Și cum dădeam eu să citesc ce s-a mai întâmplat prin iubita patrie, am dat de un articol de presă care relata despre postarea de pe pagina doamnei Pintea. Când citesc o știre de genul ăsta și aflu că e despre postarea lui, renunț brusc la posibila intoxicare livrată de site-ul de presă și, dacă mă interesează subiectul, mă duc direct la postarea originală.

Așa am făcut și de data asta, am intrat pe pagina doamnei Pintea și am citit singurel postarea, care începea cam așa:

„Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!"

Z#&$&(@€÷¥÷€-,@(, JD*$£#&@(;, fmm, Islsj!
Am exclamat cu voce tare, suficient cât să mă întrebe Georgiana ce am citit.
Păi ce să citesc? Am citit o văicăreala ieftină a unei persoane care, până nu demult era suficient de sănătoasă cât să poată conduce un spital. Voi știți cât stres presupune a fi manager peste un spital?
Apoi, mi-am amintit de tata.
A fost internat cu ceva timp în urmă într-un spital din Brașov, iar mama a fost trimisă peste drum, la o farmacie, să cumpere perfuzoare.
Tatăl meu a muncit în uzină de la 16 ani până a ieșit la pensie. Iar jegul de stat, jegul de minister al sănătății, condus la acea vreme chiar de această doamnă care acum vrea să ne facă să-i plângem de milă, nu a putut să-i ofere un rahat de perfuzor. După o viață de muncă și de contribuții la sănătate.
Aia e umilire, doamnă! Aia e afectare a stării de sănătate! Ăla e lucru inuman, doamnă, să pui un om care a muncit peste 40 de ani, ca la pensie să își cumpere un perfuzor.
Te întrebi unde e pericolul social? Fmm, ca mor de nervi!", scrie Marian Godină pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel