Cazul Caracal: Dincă plănuia să se mute departe, după refuzul EI de a se întoarce din străinătate. De cine FUGEA de fapt?

Informațiile cu privire la trecutul lui Gheorghe Dincă continuă să surprindă și după un an. Există zvonuri conform cărora inculpatul dorea să se mute la munte, pentru a-și șterge urmele în cazul Luizei și Alexandrei. 

La scurt timp de la izbucnirea scandalului „Caracal”, s-a aflat că Gheorghe Dincă plănuia să se mute la munte. Mulți au acuzat că această mutare ar fi fost, de fapt, plănuită pentru ca inculpatul să reușească să-și șteargă urmele în cazul Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. Și așa a și rămas în mintea opiniei publice. 

Informațiile EXCLUSIVE obținute de DC News arată că situația nu a fost chiar așa. Anchetatorii au aflat de la Gheorghe Dincă că în anul 2017, dezamăgit de soție, s-a hotărât să facă schimbări majore. Rămas singur în gospodăria de la Caracal, soția fiind în Italia, Gheorghe Dincă a urmărit o emisiune TV de la care a aflat despre necesitatea omului de a „scăpa” de toate lucrurile ce nu-i sunt necesare. Fiind vorba de anul 2017, nimic din cazul „Caracal”, așa cum îl știm astăzi, nu se întâmplase încă.

Soția a preferat ITALIA și nu munții din România

 

Metafora urcării pe munte l-a determinat pe Gheorghe Dincă să ia în calcul, în mod serios, un gând. Astfel, Gheorghe Dincă și-a pus casa la vânzare și a început să caute locuri unde să-și ducă restul zilelor. De asemenea, în această perioadă, Gheorghe Dincă a decis să găsească o femeie cu care să-și refacă viața.

Practic, Gheorghe Dincă voia să se mute la munte încă din anul 2017. După cum a prezentat situația, Gheoghe Dincă își dorea să înceapă o nouă viață, departe de locul în care rămase singur, cu toate supărările. 

Sursele DC News mai spun că Gheorghe Dincă se simțea dezamăgit de soția după ce aceasta a refuzat să se întoarcă în țară și să aibă grijă, împreună cu inculpatul, de cei cinci nepoți. 

Gheorghe Dincă a devenit astfel din ce în ce mai irascibil, iar numărul reacțiilor violente a crescut semnificativ. 


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy