Caz șocant într-un liceu din București: Profesoară înjunghiată în gât de un elev, care a scos un cuțit în timpul orei de japoneză

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O profesoară de limba japoneză a fost înjunghiată în gât de un elev de 16 ani, chiar în timpul orelor. Încidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, la Liceul „Ion Creangă”.

La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția.

Caz șocant într-un liceu din București: Profesoară înjunghiată în gât de un elev, care a scos un cuțit în timpul orei de japoneză

 

Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, incidentul a avut la început orei de japoneză. Elevul de clasa a X-a, de 16 ani, fără un motiv aparent, a înțepat-o pe profesoară cu un cuțit în zona gâtului. Tânărul nu e cunoscut ca fiind un elev-problemă sau agresiv.

Motivul pentru care adolescentul a atacat-o pe profesoară cu un cuțit de bucătărie ar fi fost că aceasta a decis să le dea elevilor un test neanunțat.

După incident, elevul a încercat să fugă, dar, alertați, paznicii liceului au reușit să îl imobilizeze până la sosirea autorităților. Tânărul urmează să fie audiat de către polițiști, potrivit Gândul.

Femeia a fost transportată la spital de către echipajul SMURD sosit la fața locului.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel