Caz ciudat în Italia. Doi români, ÎNJUNGHIAȚI în centrul orașului Milano. Polițiștii au primele suspiciuni

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Scene sângeroase în centrul orașului Milano. Carabinierii au găsit doi români prăbușiți pe stradă, ambii înjunghiați, un caz care se anunță complicat pentru oamenii legii. 

Presa din Italia scrie despre un incident șocant petrecut luni seară, pe strada Corso Garibaldi din centrul orașului Milano. Potrivit, publicației Milano Today, doi români au fost găsiți înjunghiați în centrul orașului, un caz ce pare extrem de greu de descifrat de polițiștii italieni.

Totul s-a petrecut luni seara, în jurul orei locale 22.00, atunci când mai mulți trecători au observat un bărbat plin de sânge prăbușit pe trotuar. Medicii și polițiștii sosiți la fața locului au constatat că victima prezenta mai multe urme de înjunghiere la nivelul feței și a gâtului.

Bărbatul a fost identificat drept un român de 54 de ani despre care se știa că este un om al străzii.

Al doilea bărbat plin de sânge zăcea la doar câteva sute de metri

În momentul în care medicii transportau victima la spital, ofițerii au fost informați că, la doar câteva sute de metri, un alt bărbat este întins pe jos și plin de sânge.

A doua victimă prezenta, de asemenea, urme de înjunghiere la nivelul capului. Oamenii legii l-au identificat și pe acesta, fiind tot român, în vârstă de 53 de ani. Ca și prima victimă, este vorba tot de om al străzii, care trăia din mila trecătorilor din zona Piazzale Marengo. 

Ambii au fost transportați la spital în stare gravă, dar stabili. 

Polițiștii au în față un caz greu de descifrat. Potrivit sursei citate, există martori care susțin că ar fi văzut un bărbat care i-ar fi atacat pe cei doi, iar apoi au dispărut. Anchetatorii iau în calcul și varianta conform căreia cei doi oameni ai străzii s-au înjunghiat reciproc, iar apoi bărbatul de 53 de ani s-a mai deplasat câteva sute de metri înainte de a-și pierde și el cunoștința din cauza sângerării.

romani injunghiati milano

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel