Căutaţi ani de zile de autorităţile italiene, doi români au fost arestaţi în Franţa şi România. Cum au reuşit să fugă de închisoare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Trei cetăţeni străini au fost arestați în ultimele zile în Franţa, Slovacia și România, cu mandat european de arestare emis de instanţa din Udine, potrivit messaggeroveneto.gelocal.it.

Prima persoană, o româncă în vârstă de 24 de ani, a fost arestată pe 18 ianuarie în Franţa. Aceasta trebuia să execute doi ani și două luni de închisoare după ce a fost condamnată pentru fapte din 2014, când nu a respectat interdicția de a reveni la Udine și a fost raportată pentru trei furturi.

Pe 31 ianuarie, poliția slovacă l-a arestat pe Igor Slezak, în vârstă de 53 de ani. Bărbatul trebuie să execute o pedeapsă de 7 ani și 7 luni, deoarece în 2015, în Tarvisio, fusese surprins cu 23 de imigranți ilegali de origine asiatică într-o autoutilitară. 

Ultimul străin arestat este un român de 27 de ani, depistat la Brașov pe 5 februarie. Bărbatul este căutat din 25 noiembrie, find condamnat la 3 ani și 3 luni pentru fapte din 2015 până în 2016, după ce a furat o cantitate mare de parfumuri și spirt. Mai mult, acesta a fost surprins transportând 780 kg de cupru furat, în Visco.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel