Cataramă, REACȚIE după ce s-a aflat ca a fost informator al Securității: "Am devenit periculos"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorel Cataramă a declarat, joi, că va cere vineri la CNSAS documentele originale despre care vorbesc atunci când spun că a fost informator al Securității. Prezidențiabilul Dreptei Liberale a precizat că este „un atac pe știri false", ceea ce înseamnă că a devenit "periculos". 

"Vreau să mă duc la CNSAS mâine (vineri - n.r.) și să le cer originalele acelor hârtii de care vorbesc ei, pentru că am apărut cu trei nume conspirative, ceea ce nu s-a mai întâmplat cu niciunul care ar fi colaborat cu Securitatea. Mi se pare absolut curios să existe trei nume conspirative pentru mine și vreau să le cer. Duminică sunt alegeri. Ei au lansat asta cu trei zile îaninte de alegeri, că nu am fost colaborator, dar că am fost o persoană care urma să fie recrutată. Ca să fiu informator trebuia să fi semnat un angajament. Le cer documentele în baza cărora s-a luat decizia. Documente care nu există", a afirmat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că adeverința CNSAS în cazul său este un semn că a devenit un candidat la alegerile prezidențiale care contează.

„Eu cred că este un atac pe știri false pentru că am devenit periculos înaintea alegerilor. Asta mă bucură. (...) Înseamnă că încep să contez, înseamnă că se tem de mine, înseamnă că programul Dreptei Liberale, bazat pe stat națiune e din ce în ce mai acceptat și o să vedem duminică ce rezultat va fi", a conchis Cataramă.

Viorel Cataramă, candidat la prezidențiale, a fost informator al Securității, iar notele pe care le transmitea erau semnate de acesta atât cu numele real cât și cu cele conspirative, „W", „Viorel" și „Voicu", se arată într-o adeverință a CNSAS. Cataramă nu a fost însă colaborator al Securității.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel