Cătălin Rădulescu "Mitralieră", mesaj HALUCINANT: "Masca nu este sănătoasă. Poate produce modificări cerebrale"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Abordarea Guvernului, "cu complicitatea PSD", în ceea ce priveşte pandemia cu noul coronavirus a fost una greşită, a afirmat, miercuri, deputatul Cătălin Rădulescu, care a precizat că nu este adeptul obligativităţii purtării măştii de protecţie, despre care susţine că, ţinută mai multe ore, poate "produce modificări cerebrale".

"Existenţa acestui virus e clară, este în toată lumea. Eu am teoria mea vizavi de cum trebuia prevenită această pandemie, inclusiv în România, sau cum o tratezi. Adică eu nu cred în obligativitatea măştii. Nu o să cred niciodată, indiferent cine mi-ar impune acest lucru. Am fost prin toată lumea asta şi am văzut şi înainte de pandemie oameni care purtau mască. Dar o făceau pentru a se proteja ei pe ei. (...) Pe de altă parte, de la început am spus că trebuiau făcute testări masive", a declarat Rădulescu într-o conferinţă la sediul Partidului Ecologist Român, formaţiune pentru care deschide lista candidaţilor la Camera Deputaţilor în circumscripţia Argeş.

 

Deputatul "Mitralieră, MESAJ împotriva măsurilor de siguranţă

 

El a adăugat că nu este de acord cu carantinarea oamenilor în case, "creându-le această psihoză de a sta într-un mediu închis, pentru că nu sunt animale", iar "copiii nu pot face educaţie online pentru că trebuie să interacţioneze".

"Noi, românii, suntem o naţie mai altfel decât alţii, nu suntem reci. Noi suntem totdeauna deschişi la orice fel de discuţie, să fim prietenoşi, avem altă manieră. Închipuiţi-vă ce a însemnat luni de zile să ţii toţi oamenii carantinaţi în case. Unii au stat în blocuri, în apartamente, fără să poată ieşi. Plus că masca, aşa cum am spus-o ca medic totdeauna, nu este sănătoasă dacă este ţinută nu ştiu câte ore, pentru că ea produce modificări cerebrale la un anumit moment. Cum poţi să accepţi tu, ca medic, să induci în populaţie un lucru care tu ştii că nu este sănătos? Deci, abordarea acestui guvern, cu complicitatea PSD-ului, a fost greşită. S-a dorit să se înspăimânte tot poporul, în loc să faci cum fac suedezii sau alte naţii care au înţeles altfel - să protejeze poporul, să-l lase să funcţioneze, să fie liber. (...) Dacă ei stabilesc să meargă la vot pe 6 decembrie, eu le cer românilor să nu se prezinte pentru aceste partide, să voteze alte partide, care vin cu altă abordare", a spus deputatul.

Rădulescu a precizat că este şi împotriva vaccinării obligatorii.

"Eu, ca medic, sunt împotriva obligativităţii de orice gen, inclusiv obligativitatea vaccinării. Aceste lucruri trebuie să fie opţionale (masca şi vaccinul - n.r.). Nu putem să obligăm românii împotriva voinţei lor", a adăugat deputatul, precizând că aceeaşi poziţie o va avea şi PER. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel