Cătălin Cîrstoiu a lipsit azi de la un eveniment PSD și spune că e singur: "Dacă vor să mă retrag, să o spună ei"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Cătălin Cîrstoiu și Gabriela Firea (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)
Cătălin Cîrstoiu și Gabriela Firea (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Cătălin Cîrstoiu pare să fie mai aproape de o retragere din cursă decât de o depunere oficială a candidaturii. 

Cătălin Cîrstoiu nu pare să aibă susținerea deplină a PSD-ului pentru o candidatură la funcția de primar al Bucureștiului. Joi, Cîrstoiu a lipsit de la un eveniment al PSD unde au fost prezenți Gabriela Firea și Daniel Băluță.

La un podcast online, Cîrstoiu spune că în cazul în care PSD va dori să renunțe la candidatura sa, liderii social-democrați vor fi nevoiți să facă ei anunțul, pentru că el nu va ieși să spună că se retrage.

Cîrstoiu: "Sunt zone din PSD care mă atacă"

 

"Un pic singur, cam sunt, dar asta e... Sunt un pic singur. Am simțit sprijinul și al lui Marcel Ciolacu și al lui Nicolae Ciucă. Până la urmă politica asta e foarte complicată. Decizia e a lor, ce vor să facă. Eu am acceptat candidatura pentru că primarul general și cel de sector trebuie să formeze o echipă. Mi-e clar astăzi că Primăria Capitalei e o sumă de interese. Poate venirea mea în această ecuație reprezintă un pericol, un target de a fi scos din toate jocurile astea. Eu sunt un om inflexibil. Eu niciodată nu mi-am luat un om în echipă decât dacă a fost competent. Vă spun că m-au sunat colegi, manageri să-mi zică să iau pe nu știu ce băiat bun, dar până nu i-am văzut eu ce pot să facă, nu i-am luat

N-aș exclude nici că ar fi niște zone din PSD care mă atacă. N-aș exclude. Eu nu mă retrag. Eu merg înainte," a spus Cătălin Cîrstoiu. 

"Dar dacă Ciolacu spune luni, doctore, trebuie să te retragi?" l-a întrebat Dan Andronic.

"Spuneți-o dumneavoastră, nu eu. Păi, ce eu m-am dus să bat la ușă și să spun că vreau să fiu candidat? Luni când m-am văzut ultima oară cu Ciolacu mi-a reafirmat sprijinul", a mai spus Cîrstoiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel