Cât de norocos ești în funcție de semnul tău zodiacal. Află ce ți-au pregătit astrele și care e cea mai bună zi a ta din luna Mai

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 11 august 2022. Vărsător, ești copleșit de emoțiii. Pești, ține bine de portofel. Previziuni complete
Horoscop 11 august 2022. Vărsător, ești copleșit de emoțiii. Pești, ține bine de portofel. Previziuni complete

Te-ai întrebat vreodată cât de norocos ești? Ei bine, norocul vine în multe forme diferite. Poate că aveți genul de noroc în care ajungeți la mașina parcată ilegal chiar înainte de a primi o amendă sau poate că știți întotdeauna numerele câștigătoare la loto. Află dacă faci parte dintre zodiile cu cel mai mult noroc, sau nu.

Unii dintre noi sunt pur și simplu norocoși și ne place să ne asigurăm norocul căutând trifoi cu patru foi, purtând cu noi obiecte care considerăm că ne poartă noroc sau aruncând sare peste umăr.

Cercetătorii spun că o parte din norocul nostru constă în faptul că noi credem că îl avem. Așa că dacă te gândești la tine ca la o persoană care nu câștigă niciodată, probabil că nu vei câștiga. Trebuie să uiți de noroc, să muncești, iar atunci când se întâmplă ceva bun, să știi că ai fost suficient de norocos pentru că ai făcut ceea ce trebuia să faci, transmkte Your Tango

Iată cât de norocos ești, în funcție de semnul tău zodiacal.

 

Berbec. Horoscopul norocului


Ești norocos în felul în care îți creezi oportunități; în esență, tu îți faci propriul noroc. Nu depinzi de vreo forță magică mistică care să facă să ți se întâmple lucruri bune; faci ceea ce trebuie făcut și profiți de pe urma ei. Nu te-ar deranja o șansă norocoasă, dar nu te bazezi pe una. Crezi în zicala: "Norocul este ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea". 

Cea mai norocoasă zi: Joi, 19 mai  

Mercur în Taur se va uni în mod pozitiv cu Jupiter în Berbec, permițându-vă să reflectați și să comunicați planurile pe care vi le-ați construit în ceea ce privește viitorul.

 

Taur. Horoscopul norocului


Nu prea ai încredere în noroc, pentru că ai mai mult ghinion decât noroc. Dar ești un supraviețuitor și, indiferent cât de proastă a fost șansa pe care ai avut-o, ai reușit să o întorci pentru a lucra în favoarea ta. Puterea ta incredibilă de voință este cea care te face să perseverezi, indiferent de lucrurile ghinioniste care ți s-au întâmplat. Ai tot ce îți trebuie pentru a-ți face o viață bună, iar asta nu include un picior de iepure norocos sau o monedă norocoasă.

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 15 mai  

Eclipsa de Lună Plină din Scorpion va arunca puțină lumină și adevăr asupra relațiilor tale romantice. Acest lucru va ajuta la apariția acelor finaluri sau începuturi care sunt necesare pentru a ajunge la următorul nivel al vieții tale.

 

Gemeni. Horoscopul norocului

 

Ai învățat cu mult timp în urmă să nu depinzi de norocul tău, ci să depinzi de inteligența ta. Gemenii sunt considerați unul dintre semnele cele mai norocoase, dar asta este în regulă pentru că ești suficient de inteligent, determinat și viclean pentru a face față oricărei provocări sau obstacole care îți iese în cale. Probabil că este un lucru bun că nu ești atât de norocos pentru că nu ai avea niciodată una dintre poveștile tale grozave cu ghinion care îți câștigă atât de mulți admiratori.

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 20 mai  

Este prima zi a noului sezon zodiacal și una care va fi semnificativă pentru tine. Cu atât de multe planete în Berbec, acest sezon ar trebui să fie mult mai mult despre acțiune, iar astăzi este doar începutul acestui lucru. 


Rac. Horoscopul norocului


Te-ai născut sub o stea norocoasă și, chiar dacă nu o poți vedea întotdeauna, ești cu adevărat norocos. Ai parte de tot felul de șanse și oportunități întâmplătoare pe care majoritatea oamenilor nu le au. Nu, cei mai mulți oameni nu găsesc bani pe stradă și nici nu câștigă un jackpot doar pentru că au găsit o monedă pe jos și au pus-o într-un aparat de joc pentru a chicoti. Încearcă să vezi și să fii recunoscător pentru tot norocul tău.

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 20 mai  

Trecerea Soarelui în Gemeni vă activează sentimentul de spiritualitate, de conectivitate și de speranță pentru viitor. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai optimist în legătură cu viața voastră.


Leu. Horoscopul norocului


Nu ești deosebit de norocos, dar parcă tot ce atingi se transformă în aur. Ești norocos în sensul că ai o încredere în tine înnăscută. Nu ai nevoie de o stea norocoasă, pentru că tu ești steaua. Tu ești cel care conduce spectacolul și, dacă ai ghinion, vei găsi o modalitate de a-l transforma într-un aspect pozitiv și în ceva care te va ajuta să reușești într-un mod și mai glorios.

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 22 mai  

Nu fi surprins dacă ceva se schimbă pozitiv în cariera ta începând de astăzi. Mercur Retrograd se mută în Taur, ceea ce activează toate aspectele legate de muncă pentru tine în următoarele câteva săptămâni. Acest lucru înseamnă că urmează promovări sau bonusuri, iar la orizont se întrevede și posibilitatea unui nou post grozav.


Fecioară. Horoscopul norocului


Nu ai fost niciodată o persoană care să depindă de noroc pentru că nu ai avut niciodată prea mult. Tot ceea ce ai provine din darurile tale de învățare și concentrare. Nu ai făcut niciodată nimic pe calea ușoară și asta te-a făcut persoana incredibilă care ești. Este amuzant, dar, deși s-ar putea să nu fii atât de norocoasă, oamenii se simt norocoși să te cunoască pentru că le îmbogățești atât de mult viața.

Cea mai norocoasă zi: Marți, 17 mai  

Neptun în Pești se unește astăzi cu Saturn în Vărsător, ceea ce îți permite să reflectezi asupra lecțiilor și limitelor din relațiile tale. Acesta este un avantaj imens, deoarece ai avut nevoie de ceva timp pentru a te gândi la lucruri înainte de a te angaja sau chiar de a te reangaja față de un vechi partener. Ia-ți timp astăzi pentru ca mâine să poți merge cu încredere înainte.  


Balanță. Horoscopul norocului


Ești extrem de norocos și nu iei asta ca pe ceva de la sine înțeles. Norocul tău te-a ajutat să ai o viziune pozitivă asupra lumii și a vieții tale. Încerci să vezi partea bună din orice situație, iar această atitudine se manifestă în moduri minunate în viața ta. Știi că ești mai norocos decât majoritatea și încerci să dai mai departe și să dăruiești celorlalți la fel de mult pe cât ai primit tu.

Cea mai norocoasă zi: Luni, 16 mai  

Eclipsa de Lună Plină din Scorpion îți aduce căldură și iubire autentică. Oamenii din viața ta îți vor recunoaște valoarea, lăsându-te să te simți apreciat și special. Aceasta este, de asemenea, o energie excelentă pentru a reflecta și a exprima ce și cine este valoros pentru tine, asigurându-te că acelea sunt persoanele cu care te înconjori. 

 

Scorpion. Horoscopul norocului


Este ușor să presupui, din cauza atitudinii tale uneori pesimiste, că nu ai fost atât de norocos în viață, dar nu este adevărat. Ești destul de norocos, mai ales în ceea ce privește manifestarea a ceea ce îți dorești. Dacă îți pui mintea la contribuție, nu sunt multe lucruri pe care să nu le poți obține. Dacă îți dorești niște bani, să mergi într-o excursie sau chiar să-ți iei o pereche nouă de cizme, trebuie doar să te concentrezi asupra a ceea ce vrei și cumva îl obții.

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 15 mai  

Luna plină anuală este și o eclipsă lunară, ceea ce înseamnă că va fi una mare, doar că s-ar putea să nu aibă focurile de artificii la care te aștepți. Deoarece tot ceea ce se întâmplă este intern sau sub suprafață, înseamnă că a vă lua ceva timp liniștit doar pentru voi astăzi ar fi o modalitate excelentă de a valorifica energiile transformatoare. Este timpul să vezi că ai devenit deja persoana care ai sperat că vei fi.


Săgetător. Horoscopul norocului


Ești cu siguranță unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale. Nu contează dacă călătorești într-o țară străină sau ești acasă, pari să atragi norocul. Cine altcineva este urcat la clasa întâi aparent fără motiv sau cine se află într-o zonă înfricoșătoare dintr-un oraș necunoscut, dar rămâne nevătămat? Se pare că atragi norocul ca albinele la miere, ceea ce este un lucru bun pentru tine, deoarece se pare că îți place să-ți forțezi norocul uneori.

Cea mai norocoasă zi: Luni, 16 mai  

Energiile eclipsei lunare vor fi încă la cote înalte, când Luna se va muta în semnul tău la începutul zilei. Acest lucru vă oferă multe dintre beneficiile Lunei Pline. Profită și pregătește-te pentru unele realizări profunde și mari care ar putea schimba cursul vieții tale pentru totdeauna.  


Capricorn. Horoscopul norocului


Ești norocos cu banii. Ești unul dintre acei oameni care primesc bani din surse complet neașteptate - o mătușă bogată care moare și îți lasă o moștenire sau primești o sumă mare ca să îți părăsești casa. Ești norocos și prin faptul că știi ce să faci cu un dividend neașteptat. Nu îl risipești în două secunde; îl economisești și câștigi dobândă. Nu depinzi de noroc, dar ești fericit când ai parte de noroc din când în când.

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 15 mai  

Ceres, asteroidul care guvernează relațiile de familie se află în Rac, aducând atenția asupra celor mai apropiate relații romantice. Folosește această energie pentru a discuta despre următorii pași cu cineva cu care te vezi în prezent sau chiar pentru a avea încredere că îți poți permite să te deschizi din nou spre iubire. Lucruri minunate sunt în așteptare dacă încerci.  


Vărsător. Horoscopul norocului


Poate că nu ești cea mai norocoasă persoană din lume și ai avut parte de multe provocări care ți-au fost aruncate în față. Nu-i nimic, ești un luptător și nu te lași doborât de nimic. S-ar putea să nu ai parte de nicio șansă, dar iei ceea ce primești și te folosești de ea. Ești suficient de creativ pentru a întoarce acel ghinion și a-l transforma în ceva care să semene cu norocul. Faptul că nu ai un noroc continuu te face doar mai inovator și mai determinat.

Cea mai norocoasă zi: Marți, 17 mai  

Saturn în semnul tău zodiacal se alătură lui Neptun în Pești, ceea ce aduce o mare energie vindecătoare în viața ta. Acest lucru îți permite să ai o eliberare puternică de sentimente și emoții din trecut care te-au blocat să vezi viața pe care ți-ai creat-o. Nu vă fie teamă să renunțați la durerea veche; așa faceți loc pentru o nouă bucurie.


Pești. Horoscopul norocului


Ești extrem de norocos, dar ești atât de obișnuit cu asta încât nu apreciezi întotdeauna. Obții lucrurile pe care ți le dorești, fie pentru că pur și simplu ai un simț înnăscut al modului în care le obții, fie pentru că ești ghidat de forțe spirituale. Trebuie să crezi că îți meriți norocul și că cel mai norocos lucru dintre toate este inspirația pe care o primești tot timpul.

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 22 mai  

Ultimul sfert de Lună are loc astăzi în semnul tău zodiacal. Această fază a Lunii reprezintă intuiția de a ști când să ții la cineva și când să renunți. Folosește această energie magică pentru a-ți permite să eliberezi ceva (sau chiar pe cineva) care te ține departe de adevăratul tău potențial.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel