Cât costă două cutii de pizza în celebra stațiune de schi Aspen din Colorado: „Prețul este scandalos”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Un turist care a comandat două cutii de pizza la celebra stațiune de schi Aspen din Colorado a primit o lovitură greu de îndurat atunci când a văzut nota de plată. 

Turistul a postat pe Reddit o imagine cu cele două cutii de pizza de dimensiuni modeste și a întrebat ironic: "Vrea cineva să ghicească cât costă două pizza de 15 cm livrate în Aspen?".

Cu toate că pizza nu arăta tocmai apetisant, fiind mică și cu toppinguri aruncate parcă la întâmplare, surpriza a venit odată cu eticheta de preț. Cu un total de 91,66 dolari (aproximativ 421 de lei), inclusiv bacșișul, turistul a rămas uimit să descopere că a fost debitat din cont cu 137,66 de dolari (aproximativ 633 de lei).

"91,66 de dolari americani, inclusiv bacșișul. Lovitura a fost să primești un text după comandă care spunea: "Cardurile de credit sunt autorizate pentru o marjă peste total și vor fi decontate cu exactitate la închiderea afacerii.” Verificându-mi contul bancar, am fost taxat cu 137,66 de dolari. Nu am o poză cu cealaltă pizza, dar nu era, evident, nici ea prea bună.", spune schiorul.

 

Posts from the shittyfoodporn
community on Reddit

 

Două pizza peste 600 de lei într-una din cele mai cunoscute stațiuni de schi din America

 

Reacțiile pe Reddit au fost rapide și dure. Unii utilizatori au fost șocați de prețul exorbitant, sugerând că ar putea fi o înșelătorie sau că ar trebui să fie implicați chiar elicoptere pentru a justifica suma. Alții au fost indignați de politica de facturare a companiei, care a autorizat inițial un total mai mic, doar pentru a percepe mai mult ulterior.

Un utilizator care lucrează la un restaurant italian de lux a comentat că cea mai scumpă pizza pe care o vând acolo costă doar 25 de dolari, subliniind că prețul plătit pentru două pizza la Aspen este complet exagerat.

Cu toate acestea, turistul a recunoscut că a fost o greșeală să plaseze comanda și a avertizat pe alții să nu repete aceeași eroare, explicând că au fost nevoiți să economisească la alte mese pentru a compensa prețul exagerat al acestor două pizza.

Acest incident servește drept avertisment pentru turiștii care vizitează Aspen să fie atenți la prețurile exorbitante și să se asigure că verifică cu atenție factura înainte de a plăti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel