"Candidatul POPORULUI" Mircea Diaconu, MILIONAR în euro

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Europarlamentarul Mircea Diaconu a câștigat în ultimii ani o sumă fabuloasă. Acum, la încheierea mandatului de europarlamentar, Diaconu spune c-ar vrea să devină președintele Republicii.

Câștigarea unui loc de europarlamentar i-a rezolvat problemele financiare ale lui Mircea Diaconu. În cinci ani de mandat, Mircea Diaconu a câștigat 900.000 de euro de la Parlamentul European și din pensii, potrivit Europa Liberă.

Potrivit declarației de avere, depusă în 2018, cu un an în urmă, Mircea Diaconu avea în conturi 64.000 de euro și 46.000 de lei. Din 2014, pensia i-a crescut de la 19.000 la  34.816 de lei, iar pensia de merit de la 14.000, la 36.270 de lei pe an.

Europarlamentarul a mai primit, în 2017, 79.957 de euro indemnizație de europarlamentar.

O sumă similară a primit-o din rambursări pentru transport, diurne, taxe și hoteluri, și anume 75.275 de euro, la care se adaugă 244.500 de lei pentru întreținerea cabinetului parlamentar.

În total, în cei cinci ani de mandat, averea lui Mircea Diaconu a crescut considerabil. El a declarat recent că vrea să candideze ca independent la alegerile prezidențiale din toamnă, și automat s-au și găsit două partide să-l susțină - ALDE și Pro România, iar Victor Ponta l-a numit candidatul poporului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel