Carmen Dan: „Astăzi am avut un motiv de BUCURIE!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Carmen Dan a afirmat, astăzi, că un motiv de bucurie pentru ea a fost faptul că CCR a respins sesizarea PNL pe legea care oferă atribuții sporite Poliției și Jandarmeriei. Aceasta a precizat că actul normativ ar trebui să intre în vigoare.

„Eu astăzi, să știți că am avut un motiv de bucurie, și anume acela că onorata Curte Constituțională, a constatat că atacul de neconsituționalitate al PNL pe proiectul inițiativa legislativă a mea și a colegului Florin Iordache este neconstituțional, și deci, pachetul pe autoritatea polițistului este o lege care ar trebui să intre în vigoare", a declarat Carmen Dan, înaintea CEx al PSD de miercuri.

Carmen Dan a menționat că nu regretă că nu mai face parte din Guvern și că situația Ministerului de Interne este cumplită.

„Vă asigur că nu regret deloc că nu mai fac parte din Guvern.(...) Foarte cumplită situația de la Ministerul de Interne", a conchis fostul ministru de Interne.

CCR a respins sesizarea de neconstituționalitate formulată de PNL și USR cu privire la legea prin care poliţiştii obţin atribuţii sporite în misiune, act normativ iniţiat de Carmen Dan şi Florin Iordache. Prevederile legii includ şi amendarea celor care refuză să se legitimeze în faţa poliţiştilor, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel